Noi proiecte de reabilitare a infrastructurii. Începe modernizarea străzilor Cerealelor şi Carnabel

0
1106

Primăria Galaţi va investi peste 5,3 milioane de lei (fără TVA) pentru modernizarea străzilor Cerealelor şi Carnabel. Lucrările vor demara în primăvara acestui an, când vremea se va încălzi. Biroul de Presă al instituţiei a anunţat că „licitaţia pentru proiectul ”Modernizare str. Cerealelor şi str. Dr. Carnabel (între str. Basarabiei şi str. V. Alecsandri)” s-a încheiat. Oferta declarată câştigătoare este cea care aparţine Asocierii S.C. Lemacons S.R.L – S.C. Tancrad S.R.L. (lider al asocierii fiind S.C. Lemacons S.R.L.). Oferta financiară: 5.340.812 lei (fără T.V.A.) Termenul de realizare este de 12 luni din momentul în care va fi dat ordinul de începere a lucrărilor”.

Banii pe care municipalitatea îi va investi în modernizarea celor două străzi provin de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).

Conform proiectului se vor executa lucrări de modernizare a iluminatului public, se va introduce sistem de canalizare şi se va realiza canalizaţie pentru coborârea în subteran a cablurilor, se vor face piste pentru biciclişti, branşamente pentru reţeaua de apă potabilă şi se va reface în totalitate suprastructura drumului”, au informat reprezentanţii Primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.