Noi locuri de parcare pentru gălățenii din cartierul Țiglina II

0
597

Lucrările de reabilitare a infrastructurii de cartier continuă în Țiglina II. De data aceasta, autoritățile acționează în apropierea blocurilor M, unde amenajează o parcare spațioasă pentru gălățenii care locuiesc în zonă.

”Un oraș modern înseamnă cartiere moderne, iar garajele nu își mai au locul. Astăzi lucrăm în cartierul Țiglina 2, în apropierea blocului M2, unde amenajăm o parcare spațioasă, așa cum vom face și în zona blocului M1. Împreună schimbăm înfățișarea tuturor cartierelor”, anunță primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu.

Numărul locurilor noi de parcare din municipiul Galați a crescut în ultimii ani. Acest lucru a fost posibil după ce Primăria a aplicat un plan susținut care a vizat în primul rând înlocuirea vechilor baterii de garaje cu parcări noi. În plus, a fost construită și prima parcare multietajată din oraș, iar astfel de proiecte vor continua și în anii următori.

„În ultimii patru ani, în municipiul Galați au fost amenajate peste 10.700 de noi locuri de parcare. Este mult, în comparație cu ceea ce se întâmplase în orașul nostru până acum câțiva ani, însă prea puțin dacă ne gândim la numărul mare de mașini și la nevoile pe care gălățenii le au. Dar lucrurile nu se vor opri aici, am demarat deja procedurile pentru elaborarea de proiecte pentru construirea de noi parcări moderne în mai multe zone ale orașului”, a declarat edilul. Primăria intenționează să continue demersurile pentru eliminarea garajelor în tot orașul, pentru a face loc noilor parcări și spațiilor verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.