Noi locuri de parcare în locul garajelor demolate

0
570

Luna noiembrie continuă să fie luna în care lucrările edilitare se concentează pe amenjarea de noi locuri de parcare. După ce, la începutul lunii, a fost adoptat în cadrul şedinţei Consiliului Local Galaţi, regulamentul care obligă orice constructor să includă în proiect şi un număr suficient de locuri de parcare, Primăria a decis să dea un bun exemplu, făcând prima acest pas şi căutând să ofere locatarilor locuri de parcare în toate cartierele.

Astfel, dacă în prima săptămână din luna noiembrie, lucrările de demolare a garajelor şi amenajare de noi locuri de parcare au început în Micro 21, săptămâna trecută, lucrările de demolare au ajuns  în Ţiglina 3, în apropierea Școlii Gimnaziale nr.11, o zonă sufocată până de curând de baterii de garaje folosite mai mult pe post de cămări sau depozite de materiale, decât pentru parcarea maşinilor. Acum, în locul garajelor demolate, Primăria intenţionează să amenajeze noi parcări, atât de necesare locatarilor de la blocurile din zonă, dar și părinților care își aduc copiii cu mașina la școală.

Săptămâna aceasta continuă acţiunea, de data aceasta fiind rândul cartierului Micro 39 A, unde mulţi gălăţeni se temeau că nu se vor mai demola garajele, fiind vorba despre un cartier mărginaş, uitat, în general, de administraţiile anterioare. “Garaje demolate și în Micro 39A. Acum este vorba despre garajele din apropierea Școlii nr. 33, mai bine zis cămări sau magazii care nu mai aveau ce căuta acolo. În locul lor amenajăm parcări, așa cum își doresc gălățenii din zonă. Acțiunile noastre în cartiere continuă!”, transmite primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 13 =