Noi investiții pentru modernizarea transportului local. Primăria pregătește achiziția mai multor mijloace de transport moderne

0
785
Municipalitatea continuă amplele investiții pentru modernizarea transportului în comun gălățean. După ce a investit fonduri europene și de la bugetul local pentru schimbarea completă a căilor de rulare a tramvaielor, vechi de zeci de ani și uzate, și a cumpărat peste 100 de autobuze, tramvaie și troleibuze moderne, administrația condusă de Ionuț Pucheanu pregătește achiziția de noi mijloace de transport în comun. Mai multe proiecte de hotărâre, care vizează achiziția de 22 de autobuze electrice, 10 tramvaie, 5 troleibuze și 6 microbuze nepoluante, vor fi supuse votului Consiliului Local, în ședința de astăzi.

Din primul moment am spus că trebuie să aducem la Galați doar mijloace de transport noi și moderne. Astfel, în ultimii ani am achiziționat peste 100 de autobuze, troleibuze și tramvaie, toate noi, și trebuie să continuăm în aceeași linie. Astăzi, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local figurează noi proiecte privind achiziția a 22 de autobuze electrice, 10 tramvaie, 5 troleibuze și 6 microbuze nepoluante. Sunt proiecte pe care vrem să le depunem în cadrul PNRR în parteneriat cu Primăria comunei Vânători pentru a obține finanțarea necesară”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.