Noi investiții ale Primăriei pentru un transport modern și pentru confortul gălățenilor

0
781
Stațiile din Micro 19 și Bariera Traian (capăt de linie pentru tramvaie/autobuze), zone degradate și ”prăfuite”, își vor schimba complet aspectul, în viitorul apropiat, datorită unor investiții ale Primăriei. Cele două zone, extrem de circulate, vor fi modernizate de municipalitate, după ce, la ultima ședință a Consiliului Local, au fost aprobați indicatorii tehnico-economici în vederea realizării pe viitor a celor două proiecte.
Un nou aspect pentru stațiile din Micro 19 și Bariera Traian. Ne-am propus să dăm o nouă înfățișare celor două zone aflate la capăt de linie.Peroanele vor fi acoperite, iar parcările, aleile pietonale și spațiile verzi vor fi amenajate. În plus, s-au prevăzut și rastele pentru biciclete.Un prim pas s-a făcut la ultima ședință a Consiliului Local, fiind aprobați indicatorii tehnico-economici în vederea realizării pe viitor a celor două proiecte”, anunță primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu.
Municipalitatea face astfel încă o investiție pentru modernizarea transportului public în comun și pentru a le oferi confort gălățenilor care circulă cu mijloacele Transurb. Totodată, autoritățile intenționează să continue achiziția de autobuze, tramvaie și troleibuze noi și să modernizeze infrastructura de transport.
De altfel, Ionuț Pucheanu este singurul primar al Galațiului care s-a opus vehement achiziționării de mijloace de transport SH, atunci când actuala conducere a Transurb a demarat licitația și a solicitat ferm managerului să anuleze achiziția publică, iar cel din urmă s-a conformat.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight − 4 =