Nesimţirea lui Stângă n-are limite!

0
392

Din ciclul Febra Galbenă. Sigur, ceea ce vom povesti mai în jos pare de râs, dacă n-ar fi de plâns.

Duminică, ora 11 şi oleacă. Întâiul Deratizator al Judeţelui, George Stângă Senatorie, a descălecat în parcarea fostei Primării, adică în parcarea Bordelului Galben, însoţit de Rareş Bogdan Buze Roz, prim-vicepreşedinte PNL şi europarlamentar.

Ambii amândoi se opresc în faţa unui amvon cu semnul heraldic al pumnului tricolor cu scopul de a se adresa gălăţebnilor prin intermediul presei. Dacă aţi uitat cumva, suntem în plină pandemie de coronavirus, iar principalele măsuri de combatere sunt păstrarea distanţei fizice de minim 1,5 metri şi purtarea măştii peste gură şi nas.

Nesimţitul de Stângă nu respectă niciuna dintre reguli(vezi foto). Se află umăr la umăr cu Rareş Bogdan şi rânjeşte anapoda fără să poarte mască. Cât de nemernic poţi să fii, să te înfăţişezi în halul ăsta, în condiţiile în care conferinţa de presă era transmisă pe facebook, iar imagini de la faţa locului urmau să fie transmise pe mai multe segmente mass-media. Mai lipsea să poarte tricoul ,,sportivului” care-l susţinea într-o întâlnire de clan cu mesajul ,,Fuck You”, adresat susţinătorilor liberali.

Necazul e că nici măcar Buze Roz nu l-a apostrofat, deşi se dă un mare susţinător al măsurilor de prevenire a răspândirii pandemiei. De fapt, ce speranţe să ai de la Rareş Bogdan din moment ce laudele la adresa Deratizatorului nu mai conteneau, chiar dacă era sigur că se umple de ridicol. Deh, campanie electorală!.

,,Este unul dintre oamenii surprinzători din PNL şi credeţi-mă că o să auziţi multe despre el. E unul dintre liderii tineri, vizionari, şi cu o putere de muncă absolut uluitoare. A reconstruit, practic, filiala noastră în ultimii doi ani şi sunt convins că va câştiga judeţul”, a glăsuit Rareţ Bogdan despre George Stângă.

Să le luăm pe rând. Deratizatorul este surprinzător. Aşa e! A suprins când s-a înconjurat de interlopi, analfabeţi, şmenari, haştagişti şi neo-marxişti, care mai de care mai…surprizători!

O să auzim multe despre el. Cu certitudine, mai ales că a promis că va avea în continuare întruniri de clan.

Este un vizionar, care a reconstruit PNL Galaţi în ultimii doi ani. Iar, cu certitudine! A reuşit performanţa ca în ultimii 30 de ani, pentru prima dată, PNL Galaţi să nu fie în stare să depună o listă completă de candidaţi de consilieri municipali. De asemenea, a reuşit ca pentru prima dată, PNL Galaţi să nu aibă candidaţi de primari în două comune, Brăhăşelti şi Băneasa.

A reuşit ca pentru prima dată să nu aibă un candidat PNL la Primăria Galaţi. Ba mai mult, susţine candidatul USR PLUS fără ca denumirea PNL să apară pe buletinul de vot. Practic, pe buletinul de vot pentru Primar, PNL nu există !

A reuşit ca pentru prima dată să pună cap de listă la consilieri judeţeni un venetic bătăuş, care nu are nimic comun cu judeţul Galaţi, decât o apropiere nativă şi maladivă de clanurile ,,sportivilor”, pe care Stângă le preţuieşte.

Cât despre Rareş Bogdan Buze Roz, după  laudele pe care i le-a adus lui Stângă, ne vin în minte cuvintele fostului ministru Lia Olguţa Vasilescu: ,,Vezi ca ți s-a sters rujul și s-ar putea ca unii chiar să te ia drept mascul…”

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × two =