Biblioteca, Teatrul Muzical, muzeele de Istorie şi Ştiinţele Naturii, închise

0
610

Având în vedere măsurile speciale de prevenție a răspândirii virusului COVID-19 (coronavirus), adoptate la nivel național, conducerea  Muzeului de Istorie ”Paul Păltănea” Galați informează că “accesul vizitatorilor se suspendă fără nicio excepție la Secția ”Lapidarium”, Casa memorială ”Costache Negri” – comuna Costache Negri, Casa ”Hortensia Papadat Bengescu” – comuna Ivești, Casa rurală ”Ion Avram Dunăreanu” – comuna Suhurlui, până la data de 31.03.2020.  Activitățile științifice, de cercetare și administrative  rămân neschimbate pentru toți angajații Muzeului de Istorie ”Paul Păltănea” Galați. Se vor lua în continuare toate măsurile necesare privind asigurarea igienei, atât la sediul instituției, cât și la secțiile din Galați și din județ, conform recomandărilor transmise la nivel național. În funcție de măsurile luate de către factorii de decizie de la nivel național și județean, măsurile de prevenție a răspândirii virusului COVID-19 (coronavirus) pot fi modificate. Acestea vor fi anunțate prin toate mijloacele de comunicare ale Muzeului de Istorie ”Paul Păltănea” Galați”.

Şi Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi anunţă că “având în vedere măsurile speciale dispuse la nivel național, în contextul prevenirii răspândirii virusului COVID-19 (coronavirus), Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi informează că accesul publicului se suspendă total în cadrul secțiilor muzeului (Grădina Botanică, Muzeu, Acvariu, Observator Astronomic-Planetariu, Grădina Zoologică din Pădurea Gârboavele) până la data de 31 martie 2020. Angajații muzeului vor asigura în continuare activitățile administrative, științifice și de cercetare, specifice fiecărei secții”.

Update

Şi Biblioteca Judeţean V.A.Urechia anunţă că “având în vedere seria de acțiuni menite a combate răspândirea infecțiilor cu noul coronavirus, măsurile de prevenție la nivel global/ național în ceea ce privește COVID-19, contextul epidemiologic actual, conducerea Bibliotecii Județene „V.A. Urechia” a hotărât suspendarea activității cu publicul în perioada 12 martie – 31 martie 2020. Măsura este valabilă atât pentru sediul central, cât și pentru toate filialele.

Utilizatorii bibliotecii pot returna cărțile după data de 31 martie 2020. În cazul cititorilor al căror termen de restituire este inclus în acest interval de timp, Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” nu va percepe penalități de întârziere. Personalul instituției își continuă activitatea în această perioadă, efectuând diverse activități specifice. Rămânem la dispoziția tuturor gălățenilor prin intermediul serviciilor electronice, social-media și e-mail, dar și telefonic”.

Şi Teatrul Muzical N. Leonard anunţă că “până pe 31 martie, toate spectacolele programate la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați vor fi anulate, inclusiv spectacolele cu sala închiriată. Măsura a fost luată în urma Hotărârii nr. 19 din data de 09.03.2020 privind măsurile adoptate în cadrul ședinței extraordinare de lucru a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Galați, referitoare la riscul răspândirii viruslui COVID-19 (coronavirus). Așadar, sunt anulate spectacolele și manifestațiile următoare:

14 martie, ora 18:00 – La Calul Bălan (operetă, spectacol produs de TNOONL Galați)
16 martie, ora 20:00 – Concert Aniversar Laura Bretan „18 ani. 18 orașe”
17 martie, ora 19:00 – Frozen. Regatul Înghețat (spectacol produs de SC THEATRE DU SOLEIL ENTERTAINMENT SRL)
18 martie, ora 19:00 – Cum să pierzi totul într-o zi (spectacol produs de P2P THEATER BUCUREȘTI)
19 martie, ora 12:00 – CrissMusic Festival
21-22 martie, ora 18:00 – Bună seara, domnule Wilde! (spectacol de revistă în premieră, produs de TNOONL Galați)
28 martie, ora 18:00 – Chirița în provincie (spectacol de revistă produs de TNOONL Galați)
29 martie, ora 18:00 – Sunetul Muzicii (musical, spectacol produs de TNOONL Galați)
31 martie, ora 18:00 – Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de Informatică (Inspectoratul Județean Galați)

Spectatorii care au achiziționat bilete la oricare dintre spectacolele de mai sus, se pot adresa casieriei de bilete a Teatrului (0236.465.599), pentru returnarea contravalorii biletelor (online sau de la casierie). Programul casieriei din perioada 12-31 martie este următorul:Luni: LIBER
Marți – Joi: 10:00 – 13:00, Vineri – Duminică: LIBER, Telefon: 0236 465 599 (fix) / 0753 312 308 (mobil)”

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 4 =