Municipalitatea începe colectarea selectivă a deșeurilor și în zonele de case

0
427

Săptămâna viitoare, municipalitatea va da startul acțiunii de colectare selectivă a deșeurilor în zonele de case.  Acțiunea „Implică-te și participă la reciclare!” vizează străzile din municipiul Galați unde se realizează colectarea deșeurilor din poartă în poartă.

Mai exact, începând cu 2 noiembrie, gălățenii care locuiesc în zonele cu locuințe individuale (case) vor primi câte doi saci de culori diferite în fiecare săptămână. Unul dintre saci va fi galben și este destinat colectării separate a deșeurilor din plastic și metal, iar unul albastru pentru hârtie și carton, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Stă în puterea fiecăruia dintre noi să protejăm mediul. De aceea, săptămâna viitoare dăm startul acțiunii de colectare selectivă a deșeurilor în zonele de case”, declară edilul.

Distribuirea sacilor se va face împreună cu un pliant ce conține informații legate de felul în care se va face colectarea selectivă. Acțiunea va fi realizată de către Serviciul Public Ecosal Galați care va prelua aceste deșeuri și le va transporta la stația de sortare pentru a fi ulterior reciclate.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 1 =