Modificări în transportului public, propuse în Consiliului Local

0
726

Primăria municipiului Galați informează că la următoarea ședință a Consiliului Local se vor propune modificări în privința transportului public în comun. Astfel, se au în vedere suplimentări de capacități sau creșteri de frecvență pe unele trasee, dar și desființări de trasee ținând cont de suprapuneri sau de gradul de încărcare.

Astfel, propunerile vizează modificarea următoarelor trasee: 9 (scoaterea de pe strada Regiment 11 Siret); 15 (stabilirea turului și a returului pe str. Portului – str. Dogăriei – str. Al Moruzzi – Str. A. Ipatescu – Gara CFR fără a mai ajunge la INTFOR); 16 (scurtarea traseului până în Țilgina I/II fără a mai ajunge la Piața Centrală); 28 (stabilirea și a turului și a returului pe str. Ghe. Doja – str. Siderurgiștilor – str. A. Saligny – str. Basarabiei – Bulevardul G. Coșbuc – str. Bucovinei); 41 (stabilirea turului și a returului în intervalul orar 9.00 – 22.00 pe ruta Selgros, Centrul Delfinul și Auchan); 15N (prelungirea ultimei curse cu plecare de la Gara CFR de la ora 23.05 până în Micro 19).

Totodată, se propune desființarea traseelor 104, 12 și 29, având în vedere suprapunerea cu alte trasee, dar și gradul de încărcare.

Aceste modificări ar putea intra în vigoare chiar de la începutul lunii iulie, în urma votului consilierilor locali.

Facem apel în continuare către gălățeni să valideze biletele sau cardurilor de călătorie la fiecare urcare în mijloacele de transport. În funcție de gradul de încărcare, pe viitor ar mai putea apărea modificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.