Modernizarea bulevardului 1 Decembrie impune, temporar, noi restricții de trafic

0
438

Primăria municipiului Galați informează că, astăzi, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, pe partea stângă a direcției de deplasare către Piața H.M. Berthelot, se vor derula următoarele lucrări: lucrări de asfaltare a parcărilor – strat de uzură; lucrări de asfaltare pe zona de legătură dintre strada Tecuci cu bdul. 1 Decembrie 1918 , partea vestică; lucrări de asfaltare pe zona de legătură dintre strada 9 Mai cu bdul. 1 Decembrie 1918.

”Ca urmare a acestor lucrări, intersecția cu str. Tecuci, jumătatea vestică, va fi închisă circulației autovehiculelor. În consecință conducătorii auto care se deplasează dinspre str. Nae Leonard către Drumul de Centură, la intersecția cu bdul. 1 Decembrie 1918 vor fi obligați să efectueze virajul la stânga sau la dreapta, iar cei care se deplasează dinspre Drumul de Centură către bdul. 1 Decembrie 1918, vor fi obligați să execute virajul la dreapta pe str. Drumul Viilor sau virajul la stânga pe str. Crinului”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

Reprezentanții municipalității precizează totodată că ”intersecția cu strada 9 Mai va fi închisă circulației autovehiculelor, dar nu vor exista în zonă devieri de trasee ale mijloacelor de transport”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + seventeen =