Mobilier stradal nou pe strada Brăilei. Primele bănci au fost deja montate în Micro 19

0
924

Strada Brăilei, care se află în plin proces de modernizare, la pachet cu trotuarele și locurile de parcare aferente, este dotată de către Primărie cu mobilier urban nou. Primele bănci noi și coșuri de gunoi stradale au fost montate de către autorități în cartierul Micro 19, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

”În Micro 19 am început să montăm primele bănci noi care deja sunt folosite de gălățeni pentru odihnă și relaxare. Pe strada Brăilei, aflată în modernizare, înlocuim astfel și băncile și coșurile de gunoi cu unele noi și moderne care să se încadreze într-un tot unitar.
De asemenea, echipele de la Societatea Gospodărire Urbană lucrează pentru amenajarea alveolelor din vecinătatea Colegiului ”Al.I. Cuza” din cartierul Țiglina I, unde am amenajat aleile de acces, am reabilitat partea carosabilă, iar pe locul fostelor garaje am făcut locuri de parcare”, informează edilul orașului.

Reamintim că Primăria investește peste 22 de milioane de lei pentru reabilitarea străzii Brăilei, a trotuarelor, a parcărilor aferente și pentru reamenajarea spațiilor verzi.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 13 =