Miting electoral de amploare, la Galați

0
948

Peste 30.000 de gălățeni au participat, astăzi, la mitingul organizat de PSD, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, la care au fost prezenți cei mai importanți lideri social-democrați – Liviu Dragnea, președintele PSD, prim-ministrul Viorica Dăncilă, Dan Nica, Rovana Plumb, Carmen Avram, Lia Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Eugen Teodorovici și nu numai.

După ce a salutat participanții la miting, dând mâna cu nenumărați membri și simpatizanți, cu care de altfel a și purtat dialog, Liviu Dragnea, însoțit de liderul PSD Galați – europarlamentarul Dan Nica, a urcat pe scenă și împreună cu echipa sa s-au adresat mulțimii, care a fluturat steaguri tricolore, pancarte cu mesaje de susținere a PSD și a liderului gălățean Dan Nica.

După ce i-a criticat dur pe liderii opoziției și pe președintele Klaus Iohannis, liderul PSD Liviu Dragnea le-a vorbit participanților la miting despre performanța în administrație a președintelui Consiliului Județean, Costel Fotea, și a primarului municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Președintele PSD a subliniat că, datorită implicării acestora în atragerea de fonduri europene și guvernamentale, susținuți de europarlamentarul Dan Nica, administrația PSD investește în județul Galați nu mai puțin de 900 de milioane de euro pentru investiții majore în infrastructura rutieră, sănătate, educație, apă și canalizare, cultură și nu numai.

Aeroport la Galați

Liviu Dragnea le-a dezvăluit gălățenilor că va susține marele proiect al liderilor social-democrați de la Galați – construirea unui aeroport!

”Am avut o discuție cu Dan Nica. Vreau să știți că acest om se bucură de toată aprecierea pentru ceea ce a făcut la Buxelles pentru România. Este un om respectat acolo, cunoscut acolo și care știe să apere interesele acestei țări. Nu întâmplător a fost liderul europarlamentarilor PSD și va fi și în continuare. Am discutat aseară cu el, cu primarul municipiului Galați, cu președintele Consiliului Județean. Mi-au spus, și au dreptate, că această zonă are nevoie de un aeroport, pentru că este o zonă care a început să se dezvolte mult și nu mai trebuie să fie frânată! (…) Vreau să vă asigur că angajamentele luate de noul investitor al Combinatului siderurgic vor fi respectate, pentru că este un obiectiv vital pentru municipiu și județ”, a spus președintele PSD la nivel național.

Europarlamentarul gălățean Dan Nica, premierul Viorica Dăncilă, Rovana Plumb și Carmen Avram au îndemnat la unitate și patriotism și au făcut o trecere în revistă a măsurilor luate de guvernarea PSD: creșteri de salarii și pensii, 412 locuri de muncă noi înființate în fiecare zi, în cei peste doi ani de guvernare, investiții majore în agricultură și nu numai.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 5 =