Minune la ședința Consiliului Județean! S-a arătat duhul lui Moroșanu

0
933

Deunăzi, mai exact pe 27 iulie, a fost ședință la Consiliul Județean Galați. Ședință ordinară, care se face lună de lună. Reunirea consilierilor județeni ar fi trecut neobservată, ba chiar ar fi putut fi catalogată ca plictisitoare, dacă nu s-ar fi înfăptuit o minune chiar în Postul Mare dinaintea alegerilor din PNL.

Cineva a frecat lampa, credem că Stângă (el o freacă cel mai competent) și, minune!, s-a întrupat duhul Sfântului Moroșanu Survivoru de la Dominicană. Ca să nu existe niciun dubiu, Moro zis și ”pumnii mei minte nu are” și-a făcut selfie la Consiliul Județean și a postat pe pagina sa de socializare.

Pentru cei care nu știu, Cătălin Moroșanu este consilier județean PNL din septembrie 2020. A fost proptit numărul 1 pe listă de Godfather Stângă. De la depunerea jurământului, prin octombrie 2020, Moroșanu nu a mai dat pe ședințele CJ. Și cum reforma el sportul gălățean în campanie, cum moderniza el toate bazele sportive și cum ducea el sportul în fiecare comună, de-ți dădeau lacrimile de atâta angajament.

Dar dă-l naibii de Galați! DomnulMoroșanu fost ocupat cu treburi mai importante decât treburile județului pentru care, în campania electorală, își dădea și viața (sanchi!). A participat la un show de măscărici prin Republica Dominicană, că doar nu era să se umple de praf pe la Ghidigeni, Priponești sau Berești Meria. A mai organizat niște gale de bătaie organizată și a filmat videoclipul unei manele, că e băiat fin, crescut cu guvernantă și Mozart din sculare până în culcare.

Luați de ascultați prestația consilierului județean PNL Galați, Cătălin Moroșanu:

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 2 =