Minor, sub control judiciar pentru tâlhărie , prins în flagrant furând

0
737

 

Un minor din Galați a fost surprins de un jandarm, aflat în afara orelor de program, în timp ce fura poșeta unei femei. Minorul nu este la prima abatere, acesta se afla sub control judiciar pentru tâlhărie.
,,Duminică, în jurul orei 11:05, în timp ce se afla în zona Teatrului Dramatic din municipiul Galați, un jandarm aflat în afara orelor de program a auzit strigătele de ajutor ale unei femei, iar în momentul în care a privit înspre stația de autobuz a observat un tânăr care fugea cu o poșetă. În acel moment, colegul nostru a pornit în urmărirea fugarului reușind să-l prindă și să-l imobilizeze. Totodată, jandarmul a solicitat sprijinul unui echipaj al Jandarmeriei Galați, aflat într-o zonă apropiată. În urma legitimării s-a stabilit faptul că persoana în cauză este minor, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta se află sub control judiciar, fiind autorul unei tâlhării produse în primăvara acestui an, tot în municipiul Galați. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că minorul a profitat de vârsta femeii și de faptul că strada era slab circulată și i-a sustras poșeta după care a încercat să fugă printre clădirile din zonă.
Persoana vătămată, în vârstă de 64 ani, și-a recuperat poșeta în care avea banii de cumpărături, actele și le-a mulțumit jandarmilor pentru promptitudinea de care au dat dovadă”,a declarat Cătălin Bădin,IJJ Galați.Minorul a fost condus la sediul secției de poliție unde au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar la fața locului, alături de mama minorului și avocat, jandarmii au solicitat prezența reprezentanților Direcției pentru Protecția Copilului. În cauză cercetările sunt continuate de către polițiști.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + 17 =