Minor dat în urmărire, reţinut de jandarmi după ce a sunat la 112 să reclame o agresiune

0
1054

Un minor, de 17 ani, din Tecuci, dat în urmărire pentru că se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate într-un centru de reeducare, a fost reţinut de jandarmi după ce a sunat la 112 şi a reclamat că a fost agresat de un alt minor, informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi(IJJ) Galaţi.

Potrivit IJJ Galaţi, o persoană din Tecuci a apelat numărul unic 112 reclamând faptul că a fost agresat verbal de către un prieten, la faţa locului fiind direcţionat un echipaj de jandarmerie.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că apelantul intenţiona să organizeze o petrecere cu ocazia zilei de naştere, însă nu s-a înţeles cu unul dintre prieteni în privinţa invitaţilor.

,,Din acest motiv, amicul apelantului, un tânăr în vârstă de 16 ani, i-a adresat injurii şi ameninţat cu acte de violenţă, fapt ce l-a determinat să sune la 112. Totodată, apelantul, în vârstă de 17 ani, fiind verificat de către jandarmi a reieşit că este urmărit, având de executat măsura educativă privativă de libertate de internare într-un centru de reeducare, pentru o perioadă de un an. Tânărul de 16 ani care şi-a ameninţat prietenul a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi, iar apelantul îşi va petrece ziua de naştere cu alţi invitaţi, de această dată cu cei din centrul de reeducare”, precizează IJJ Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.