Minor accidentat de o autospecială de poliție la Bursucani

0
423

La data de 23 decembrie 2023, pe DN 24 D, în interiorul localității Bursucani, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui minor, în următoarele împrejurări:

O autospecială de poliție din cadrul Postului de Poliție Rădești, aflată în misiune, cu semnalele luminoase pornite, condusă de un polițist, cu vârsta de 26 de ani, pe DN 24 D, având direcția de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Galați, ar fi surprins și accidentat un minor, cu vârsta de 10 ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere prin loc nepermis și fără să se asigure, după ce în prealabil, acesta s-ar fi deplasat pe acostament în aceeași direcție de mers.

La fața locului a ajuns și elicopterul S.M.U.R.D. Galați, al cărui echipaj a preluat și transportat victima la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În autospeciala de poliție se aflau doi polițiști, ambii din cadrul Postului de Poliție Rădești, care se deplasau către localitatea Smulți pentru a interveni la un scandal în familie, în urma unui apel efectuat la S.N.U.A.U. 112.

La testarea alcoolscop a persoanei care a condus autospeciala de poliție, rezultatul a fost negativ, iar în cauză polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate modul în care a avut loc acest eveniment rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.