Ministrul Tătaru a luat clanţă la Spitalul Judeţean

0
796

Din ciclul Febra Galbenă. Sigur, ceea ce vom povesti mai în jos pare de râs, dacă n-ar fi de plâns.

Maleficul ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, a venit pe şest la Galaţi ca să dea startul campaniei „Galaţi, ai dreptul la #sănătate!” iniţiată de lingvistul de serviciu, a se citi, George Stângă, în speranţa că va obţine 5%(acum fiind creditat cu 2%) la alegerile pentru preşedinte de judeţ.

Bietul Tătaru, cu şuviţa lui rebelă a la Gingis Han, a mers prin judeţ, fără să facă valuri, de teama ,,mascaţilor”, unde a inaugurat noul dispensar al comunei Cerţeşti şi Centrul Medical Uman de la Matca, ambele localităţi cu primari liberali. Nu a avut curaj să meargă în localitaţăţi cu primari PSD sau de alte culori politice pentru că ar fi fost luat cu huo şi şuturi în dos, după măsurile nepopulare care nu au făcut decât să crească numărul victimelor de coronovarus. Iar Stângă, acest pudel albastru- galben, a ,,uitat” să-i amintească faptul că judeţul nu este format numai din populimea liberală ci şi din populaţia normală, care e majoritară.

După sejurul prin judeţ, Tătaru a poposit, chipurile neanunţat, la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a dorit să vadă Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, dar a luat…clanţă. A stat ca prostu minute în şir în faţa obiectivului pentru că uşa acestuia era blocată.

Uite aşa, unitatea ATI s-a răzbunat pentru că acest ministru de mucava a uitat să o doteze şi cu personal medical. Unitatea ATI s-a răzbunat şi pentru demiterea şefului Ambulanţei, şi pentru veterinara, care fuma ca haştagiştii, trimisă de acest individ în zeflemea în control, şi pentru demiterea şi repunerea în funcţie a şefei DSP, şi pentru epidemioloaga de la DSP care controla unităţile sanitare pe care le belea de bani, şi pentru prostia, incompetenţa şi aroganţa acestui ministru a cărui nevastă vindea măşti la suprapreţ, şi pentru mizeria de Guvern condus de Sică Mandolină şi KlauSILĂ .

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.