Mii de oameni, la Târgul de Zilele Galațiului!

0
2430

Faleza Superioară a Dunării, care găzduiește Târgul de Zilele Galațiului, pe porțiunea cuprinsă între Elice și Parcul Viva, părea, joi seară, neîncăpătoare pentru mulțimea prezentă la evenimentul organizat de autorități. În jurul orei 18,00, mii de gălățeni de toate vârstele se aflau la Târgul de Serbările Orașului, iar ploaia, care a început în jurul orei 18,30, nu i-a alungat pe vizitatori. Dimpotrivă, oamenii au format cozi la grătarele cu mititei, cârnați, pastramă de oaie, dar și la standurile cu vin fiert și țuică fiartă, dulciuri de casă, clătite, gogoși, brânzeturi, produse apicole și de artizanat. Avalanșă de vizitatori era și în sectorul dedicat blănurilor și articolelor de pielărie, dar și la corturile meșterilor populari, care vând costume tradiționale pentru cei mici și mari și multe alte articole confecționate din lână.

De la ora 21,00, Delia va urca pe scena de la Elice, iar de la ora 22,00, autoritățile le-au pregătit gălățenilor un spectaculos foc de artificii. Târgul de Zilele Galațiului va rămâne deschis până pe data de 3 decembrie (inclusiv).

Nu ratați nici Târgul de Crăciun de la Casa de Cultură a Sindicatelor (deschis până pe 24 decembrie), dar nici Târgul de Sfântul Andrei, cu zeci de meșteri populari, de la Shopping City (deschis până pe data de 3 decembrie).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.