Mii de gălățeni au petrecut Revelionul în aer liber, admirând focurile de artificii

0
1425

Mii de gălățeni au urmărit, încântați, la miezul nopții, spectaculoasele focuri de artificii organizate la comanda Primăriei municipiului Galați, în cartierele Micro 19 și Micro 40 – o premieră pentru oraș, căci, până acum, în mod tradițional, singurul loc în care se organizau, de Revelion, focuri de artificii era pe esplanada Sălii Sporturilor.

De această dată, pentru ca gălățenilor să nu le mai fie greu să traverseze tot orașul, până în Micro 19, Primăria s-a gândit să organizeze o a doua scenă cu spectacole pirotehnice în Micro 40. Pe ambele scene, la Sala Sporturilor și la rondoul din Micro 40, DJ-ii au asigurat atmosfera de sărbătoare, cu muzică adecvată, iar la miezul nopții, timp de 10-15 minute, artificiile au luminat cerul. În acest timp,  gălățenii au ciocnit o cupă de șampanie și chiar au dansat în mijlocul străzii. Cea mai mare horă s-a format în Micro 40, unde petrecăreții au intrat în noul an 2020, dansând românește.

“Lăsăm în urmă un an plin, cu multe lucruri frumoase care s-au întâmplat în orașul nostru și încercări peste care am trecut cu bine. Galațiul trăiește, este în continuă schimbare și trebuie doar să avem curajul să vedem aceste lucruri.
Să fim mândri că suntem gălățeni!
În scurt timp pășim în 2020. Să aveți un an nou mai bun, cu sănătate, dorințe împlinite, bucurii și să îndrăgiți mereu Galațiul!”, a transmis, înainte de miezul nopții, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, edilul revenind, astăzi, și cu o urare adresată celor care își serbează onomastica, de Sf. Vasile: “Sfântul Vasile să vă aibă în pază și să vă dea puterea de a depăși cu ușurință orice obstacol. La mulți ani sărbătoriților zilei, sănătate, toate visurile să vi se împlinească și să aveți parte doar de momente fericite”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − three =