Micro 18, în plină transformare după demolarea garajelor. Continuă amplele lucrări de reabilitare a infrastructurii de cartier

0
606

Cartierul Micro 18 capătă o nouă față datorită amplului program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu, în anul 2016, la doar câteva luni după ce a fost învestit în funcție. Străzi și trotuare nereparate vreodată sunt acum reabilitate, iar în locul unor garaje din beton și tablă, inestetice, în apropierea blocurilor G, se amenajează o parcare generoasă pentru gălățenii care locuiesc în zonă.

”Ani de zile sufocat de garaje, cu străzi și trotuare neîntreținute, Micro 18 primește un nou aspect. Avem lucrări în diferite zone ale cartierului, iar în apropierea blocurilor G, în locul fostelor garaje, facem o parcare spațioasă așa cum își doresc gălățenii. Am promis, mă țin de cuvânt”, spune edilul Galațiului, la comanda căruia se lucrează în numeroase cartiere pentru reabilitarea infrastructurii de cartier.

Este pentru prima dată când municipalitatea investește fonduri consistente pentru refacerea străzilor și trotuarelor dintre blocuri, dar și pentru crearea de parcări spațioase în locul bateriilor de garaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.