Mesajul primarului Ionuț Pucheanu pentru gălățeni, la patru ani de la alegerile locale

0
1155

La patru ani de la locale, când a fost ales de gălățeni primar al orașului, Ionuț Pucheanu face, pe pagina sa de facebook, un scurt bilanț al primului său mandat și le mulțumește gălățenilor pentru încredere și votul acordat în 2016.

Iată ce le transmite edilul oamenilor:

E un moment al bilanțului în administrația publică locală în această perioadă. Se împlinesc patru ani de la alegerile locale din iunie 2016, atunci când mi-ați acordat încrederea și votul și țin să vă mulțumesc!

Susținerea de care m-am bucurat în acest mandat, dar și criticile, uneori întemeiate, alteori mai puțin, m-au ajutat să cântăresc foarte bine fiecare decizie și să acționez cum am considerat că este mai potrivit pentru dezvoltarea orașului și îmbunătățirea vieții gălățenilor.

Poate cea mai curajoasă decizie pe care mi-am asumat-o a fost aceea de a închide sistemul centralizat de încălzire, care înregistra pierderi foarte mari. Am direcționat acei bani către investiții, dând oamenilor în același timp și un ajutor pentru achiziționarea unei centrale.

Am adus la Galați peste 200 de milioane de euro, prin cele 40 de proiecte cu finanțare europeană, bani care au fost investiți în infrastructură, școli și spitale.

Am modernizat intrările în oraș și cele mai importante artere, incluzând trotuarele și spațiul verde, am achiziționat mijloace de transport în comun noi și am construit noi locuri de joacă pentru copii. Centrul orașului are acum un alt aspect, dar am acționat și în majoritatea cartierelor, am demolat garaje și am amenajat noi locuri de parcare, iar prima parcare multietajată va fi dată curând în folosință. Multe proiecte sunt în derulare, multe altele vor începe curând.

Toate acestea au schimbat fața orașului, care a devenit mai prietenos și atractiv, ceea ce consider a fi punct de plecare pentru deschiderea către dezvoltare regională și nu numai.
Am făcut multe, dar mai sunt încă multe de făcut.

Vă mulțumesc pentru încredere!
Continuăm împreună!

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 2 =