Mesajul Arhiepiscopiei Dunării de Jos, după cumplitul accident produs pe DN 25

0
2960

Arhiepiscopia Dunării de Jos își exprimă regretul profund pentru pierderea de vieţi omenești şi pentru rănirea celorlalte persoane din autoturismele implicate în accident.

Arhiepiscopia Dunării de Jos a luat cunoştinţă cu profundă îndurerare despre accidentul rutier produs în seara zilei de 9 aprilie a.c., pe DN 25 din județul Galați, în care a fost implicat și preotul Florin Șerbu, de la parohia Independența II, care în acest moment este internat în Spital.
După finalizarea cercetărilor legale se va decide situația sa în conformitate cu rânduielile bisericești în astfel de nedorite cazuri.
Ne exprimăm regretul profund pentru pierderea de vieţi omenești şi pentru rănirea celorlalte persoane din autoturismele implicate în accident, rugându-L pe Dumnezeu să-i odihnească pe cei adormiți și să ne apere pe toţi de astfel de grave încercări, a transmis Biroul de presă al Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Reamintim că primele date despre autorul accidentului cumplit petrecut pe DN 25, în cea de a două zi de Paște, în urma căruia au murit trei oameni și alți șapte au fost răniți, arată că este vorba despre un preotul Florin Șerbu din comuna Independența.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.