Materiale pirotehnice confiscate de polițiștii de frontieră

0
646

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Foltești au descoperit și au ridicat, în vederea confiscării, materiale pirotehnice constând în patru baterii cu câte 49 de focuri fiecare, din categoria F2, în valoare totală de 1400 de lei.

Pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești – I.T.P.F. Iași, a oprit în trafic, pe raza localității Frumușița – județul Galați, un autoturism, înmatriculat în România, condus de un cetățean român în vârstă de 48 de ani.

În urma controlului efectuat de către poliţiştii de frontieră, au fost descoperite în autoturism, patru baterii de articole pirotehnice din categoria F2, cu câte 49 de focuri fiecare, în valoare totală de 1400 lei, deținute fără drept.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.