Măsuri sporite de protecție, în piețele gălățene

0
1045

Conducerea Administraţiei Pieţelor Agroalimentare SA transmite tuturor gălăţenilor că în perioada următoare pieţele din municipiu vor funcţiona după programul normal.

„În această perioadă , mai mult ca oricând,  populaţia trebuie să aibă posibilitatea de a se aproviziona cu  produse agroalimentare şi de uz casnic.   Au fost luate măsuri speciale de prevenire a răspândirii Covid-19, astfel : sunt amplasate dispensere cu dezinfectant la toate căile de acces în hale;  dezinfecţia spaţiilor închise (hale) se face săptămânal de către un prestator specializat  cu materiale avizate  de către Registrul naţional al produselor biocide ;  zilnic se spală cu detergent şi soluţii dezinfectante (Polisept) pardoselile halelor şi ale  grupurilor sanitare; din oră în oră se şterg cu soluţie pe baza de clor sau alcool : mânerele , balustradele , întrerupătoarele , uşile  precum şi alte  suprafeţe expuse şi folosite des; la intrările din hale/spaţii închise au fost amplasate covoraşe îmbibate cu soluţie dezinfectantă.

În cazul în care în activitatea pieţelor vor interveni schimbări , vom informa cetăţenii şi chiriaşii în timp util pe canalele noastre specifice : www.piete-galati.ro, pagina de Facebook Administratia Pietelor Agroalimentare S.A. Galati, prin administratorii din pieţe şi  la telefon : 0236418359.
Asigurăm că sunt respectate toate reglementările autorităţilor abilitate în situaţii de urgenţă!”, transmite directoarea SC Piețele Agroalimentare Galați, Viorica Sandu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.