Măsuri de protecție în caz de îngheț. Primăria a pus sare la dispoziția gălățenilor, pentru a fi împrăștiată când se va forma polei

0
1386

Mai multe pubele cu sare au fost instalate în Galați, la punctele de colectare a deșeurilor, pentru a fi folosite de gălățeni în caz de îngheț. Aceasta este o măsură de protecție pe care autoritățile au adoptat-o preventiv, în așa fel încât asociațiile de proprietari și cetățenii să aibă posibilitatea de a acționa imediat pentru siguranța lor, atunci când se va impune.

”Primăria Galați informează că a pus la dispoziția asociațiilor și a cetățenilor, pe timpul sezonului rece, în punctele de colectare a deșeurilor din cartierele orașului, pubele cu sare, destinată prevenirii alunecării, când se formează gheață sau polei, la intrările în scările de bloc sau pe căile de acces pietonale din apropierea acestora”, anunță Biroul de Presă al Primăriei.

Sarea este strict pentru prevenirea alunecării, nefiind destinată consumului alimentar, avertizează reprezentanții municipalității.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 5 =