Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre Oțelul Galați și Rapid București

0
576
Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău va asigura integrarea tuturor măsurilor de ordine și siguranță publică în municipiul Galați, la meciul de fotbal dintre echipele S.C. Oțelul Galați și Rapid București, partidă ce se va disputa duminică, 17 septembrie 2023, începând cu ora 19.15, pe stadionul „Oțelul” din localitate.
Jandarmi, polițiști, polițiști locali, pompieri și agenți de securitate vor fi prezenți la Stadionul „Oțelul” din Galați și vor acționa integrat, pentru asigurarea ordinii publice în zona arenei sportive și pe traseele de deplasare a suporterilor.
În acest sens, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Alexandru cel Bun” Bacău va constitui un dispozitiv de ordine și siguranță publică, cu sprijinul jandarmilor din Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, a Inspectoratul de Jandarmi Galați, a polițiștilor, pompierilor și polițiștilor locali gălățeni și a agenților de securitate din cadrul societății contractate de clubul organizator.
Pentru a preveni introducerea în stadion a materialelor pirotehnice și a altor obiecte interzise de cadrul legal, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și a persoanelor care intră în arena sportivă.
Accesul spectatorilor în stadion va începe la ora 17.15.
Având în vedere controlul amănunțit care va fi făcut, recomandăm tuturor celor care doresc să între pe stadion să se prezinte din timp la porțile de acces, pentru a se evita aglomerările de persoane și pentru a se putea face accesul tuturor spectatorilor, înainte de începerea partidei.
Pentru evitarea oricăror incidente, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău și Inspectoratul de Jandarmi Județean Galați fac următoarele recomandări:
– pentru reducerea timpului de așteptare și evitarea aglomerărilor, colaborați cu personalul de ordine în momentul efectuării controlului de acces în arena sportivă;
– nu vă implicați în incidente care pot tulbura ordinea și liniștea publică și delimitați-vă de orice formă de violență, orice încălcare a legii fiind sancționată cu fermitate de către forțele de ordine;
– evitați deplasarea în grupuri mari, la sau de la arena sportivă;
– respectați locul, rândul, sectorul și tribuna, conform biletului, abonamentului sau invitației.
Pentru a evita producerea unor situații neplăcute, vă reamintim că:
– este interzis accesul în stadion cu obiecte pirotehnice și sticle de orice fel;
– este interzisă afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.
– este interzisă staționarea spectatorilor pe coronamentul arenei sportive și pe scările de acces către scaune, pentru a nu se bloca intervenția pompierilor, în cazul producerii unor situații de urgență.
– este strict interzisă pătrunderea spectatorilor/suporterilor pe spațiul de joc, atât în timpul partidei de fotbal cât și la finalul acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.