Măşti de protecţie pentru funcţionarii publici

0
897

Gălăţenii care se prezintă, în această perioadă, la ghişeele Direcţiei de Fiscalitate din cadrul Primăriei municipiului Galaţi, a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau chiar la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” vor putea remarca faptul că angajaţii poartă măşti de protecţie. Măsura a fost luată, în general, în instituţiile şi birourile în care se lucrează direct cu publicul, conducătorii acestor servicii recomandându-le angajaţilor să ia diverse măsuri pentru a se proteja de gripă şi, totodată, pentru a-i proteja şi pe cei cu care intră în contact.

Astfel, funcţionarii publici lucrează purtând măşti pe faţă şi au la îndemână şi flacoane cu spirt sau alte soluţii dezinfectante. De asemenea, angajaţii care se simt rău sunt sfătuiţi să rămână acasă, pentru a nu-şi contamina, cu răceală, colegii de birou sau cetăţenii cu care ar putea interacţiona.

La  Teatrul Dramatic “Fani Tardini”, în afară de angajaţii care poartă măşti (cei de la ghişeul de bilete, cei de la garderobă, plasatoarea), există restricţii şi pentru spectatori. Mai exact, cei care au cumpărat bilete la teatru dar care se simt rău şi cred că au răcit sunt rugaţi să rămână acasă, urmând să fie primiţi la o reprezentanţie viitoare, fără a-şi pierde banii pe biletele deja cumpărate. Decizia celor de la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” a fost luată pentru că Ministerul Sănătăţii recomandă evitarea aglomeraţiilor, ca urmare a confirmării, în ţară, a epidemiei de gripă, iar  în acest weekend, pe scena din Galaţi, se vor juca trei cunoscute şi îndrăgite piese de teatru, respectiv, vineri – “Zbor deasupra unui cuib de cuci”, sâmbătă – “Butoiul cu pulbere” şi duminică – “Take, Ianke şi Cadâr”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.