Mașini incendiate de o mână criminală, în Mazepa

0
600

Un incendiu de proporții a izbucnit duminică noapte, într-o parcare din Mazepa. Flăcări violente au cuprins două autoturisme parcate în locuri diferite, iar apoi s-au extins la alte patru mașini din vecinătate. Autoturismele la care au izbucnit inițial incendiile au fost incendiate intenționat, au stabilit pompierii de la ISU Galați. Două dintre mașini au ras complet, iar celelalte au avarii importante.

“Pompierii gălățeni au fost solicitați pe data de 28 martie, la ora 3,15, pe strada Roșiori din municipiul Galați, unde a fost anunțat un incendiu la două autoturisme.
La fața locului au fost direcționate două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În momentul în care au ajuns la fața locului, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta violent la două autoturisme parcate în locuri diferite.
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, fiind afectate în proporție de 90, respectiv 100 la sută două autoturisme (Mini Cooper și Hyundai), care au același proprietar. Alte patru autoturisme au fost afectate de radiația termică.
În urma cercetărilor, pompierii au stabilit drept cauză probabilă acțiunea intenționată”, a precizat ISU Galați.
În caz, Poliția face cercetări pentru a-l identifica și trage la răspundere penală pe incendiator. A fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × one =