Mașină de poliție din Galați, implicată într-un accident rutier

0
938
O mașină ce aparține Inspectoratului de Poliție Galați a provocat joi după amiază, un accident rutier soldat doar cu pagube materiale. Agentul de poliție care conducea autospeciala MAI nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din față și a intrat în coliziune cu acesta. Polițistul a fost sancționat. Atât agentul de poliție, cât și celălalt conducător auto au fost testați. Nu consumaseră băuturi alcoolice și nici alte substanțe interzise.
“În cursul zilei de 10 februarie 2022, în jurul orei 17.15, pe strada Stadionului, din municipiul Galați, s-a produs un incident rutier, soldat doar cu pagube materiale, în care a fost implicată o autospecială a Poliției.
Din primele verificări, a rezultat că agentul care conducea autospeciala nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers, față de autoturismului din fața sa, și a intrat în impact cu acesta, ambele autovehicule suferind avarii.
Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu avertisment și 3 puncte penalizare, pentru nepăstrarea distanței regulamentare în mers”, a precizat Poliția Județului Galați.
Foto: Facebook/Grupul Șoferilor din Galați

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × four =