Manifestări tribale sau neo-marxiste la PNL, USR- PLUS

0
354
Din ciclul Febra Galbenă. Sigur, ceea ce vom povesti mai în jos pare de râs, dacă n-ar fi de plâns.
Deunăzi, a avut loc semnarea protocolului de colaborare pentru alegerile locale între PNL şi USR- PLUS. Au participat liderii celor trei partide, în ordinea enumerării anterioare,  George Stângă, Bogdan Rodeanu, Bogdan Dumitrescu. Momentul semnării protocului de susţinere a fost marcat de cei trei prin ridicarea mâinilor cu pumnul strâns, un gest cu multiple interpretări, nu dintre cele mai favorabile .
Pentru PNL gestul a fost reluat după ce triburile liberale Tikunas şi Kokama din jungla amazoniană au ridicat pumnii către cer mulţumind zeităţilor, după ce au aflat că COVID se poate mânca.
Pentru USR- PLUS, partide care promovează  neo-marxismul şi neo-sekurismul, simbolul pumnului face parte din însăşi existenţa lor.
Trăim cu speranţa că gălăţenii au înţeles că mesajul transmis de troica Stângă- Rodeanu- Dumitrescu nu este ,,Ne ridicăm pentru Galaţi!”(care oricum e o prostie!) ci ,,Politica pumnului în gură!”.
Despre ce s-a spus la acea adunare n-ar fi prea multe de spus. Stângă a zis ceva dezlânat despre nişte spitale regionale, dar nu a înţeles nimeni când vor apărea, Rodeanu a descoperit apa potabilă, iar Dumitrescu a început războiul cu cumetriile din administraţie, vizându-l pe Stângă care şi-a pus toţi apropiaţii la AFDJ, APDM, Ambulanţă.
Ar mai fi de remarcat faptul că sediul de campaniei a acestei struţo-cămile politice, care nu e nici alianţă, nici coaliţie, nici măcar trib, este la fostul Grand Hotel, celebru bordel. Iată că PNL şi USR- PLUS ne dau dovada că politica este o curvă, iar practicanţii ei, la fel!
Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seventeen + nine =