Mama care și-a abandonat copilul pe stradă, iertată de procurori

0
1132

Femeia din Mangalia, care și-a abandonat copilul de 5 ani, pe stradă, la Galați, a fost eliberată din arest, după ce a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore pentru infracțiunea de abandon de familie. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați au decis că fapta comisă de femeie nu prezintă pericol public. Drept urmare, ea a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ieri, femeia și-a lăsat băiețelul pe stradă, pur și simplu, și a plecat fără nicio remușcare la peste 50 de kilometri depărtare de Galați, la locuința concubinului său din Cudalbi. Micuțul a fost observat de oamenii care treceau pe lângă ”Casa roșie”, speriat și dezorientat. Cineva a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Secția 2 Poliție a trimis un echipaj în zonă, care a preluat copilul ce le-a zis oamenilor legii că se numește Ianis. A fost verificată toată baza de date a Poliției, s-a întrebat la toate unitățile de poliție dacă a fost reclamată dispariția vreunui copil, rezultatul fiind negativ.

După mai multe ore de anchetă și căutări, polițiștii au reușit să o identifice pe mama băiețelului, care a fost ridicată de la Cudalbi și adusă la Galați, pentru audieri. Pe baza probelor, polițiștii au reținut-o pe femeie pentru 24 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.