Mamă agresivă, reținută de Poliție

0
665

O femeie din Tecuci, în vârstă de 38 ani, a fost reținută pentru 24 ore pentru loviri și alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice și lipsire de libertate în mod ilegal. Este mama uneia dintre elevele care s-au bătut crunt, săptămâna trecută, într-o pauză, în apropierea unui liceu din Tecuci.

Polițiștii au decis să o rețină pe femeie, întrucât aceasta a lovit-o de mai multe oro pe fata cu care fiica sa se bătuse, apoi a ținut-o sechestrată în mașina personală până a venit Poliția.

Femeia reținută a fost încarcerată în Centrul de Arest al IPJ Galați și mâine va fi dusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci pentru dispunerea unor măsuri preventive.

„La data de 10 mai 2023, ora 13.09, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Costache Racoviță, din municipiul Tecuci, ar fi avut loc o agresiune fizică între trei tinere, eleve în cadrul a două unități de învățământ situate în imediata apropiere.
Din verificările preliminare, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 13.00, în timpul pauzei dintre orele de curs, mai mulți elevi ar fi ieșit în afara celor două unități de învățământ, care sunt situate pe strada Costache Racoviță, în vederea socializării, în zona unui bloc de locuințe.
În acest loc s-au întâlnit și trei adolescente, două de 15 ani, eleve în clasa a IX -a și una de 14 ani, elevă în clasa a VIII -a.
Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuție în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic și și-ar fi adresat cuvinte și expresii vulgare.
De asemenea, ulterior acestui incident, în zona respectivă a venit și mama uneia dintre minore, o femeie de 38 de ani, care ar fi lovit-o cu palma în zona feței de mai multe ori pe cea de 14 ani”, preciza IPJ Galați, săptămâna trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.