Mâine debutează Turneul Internațional de Box, cu defilarea celor peste 100 de sportivi

0
1192

Gălățenii sunt așteptați mâine, începând cu ora 15,00, la festivitatea de deschidere a Turneului Internațional de Box ”Centura de Aur – Nicolae Linca”, la Patinoarul ”Dunărea”.

Evenimentul va debuta cu intonarea Imnului Național al României, după care vor fi susținute alocuțiuni, iar delegațiile participante vor defila în fața suporterilor și spectatorilor. Imediat după tragerea la sorți, care se va desfășura în după-amiaza zilei de 26 septembrie, se vor anunța meciurile.

Potrivit Primăriei Galați, la acest eveniment sunt așteptați să participe aproximativ 150 de sportivi din toată lumea. Delegațiile care vor fi prezente la Galați vin din Statele Unite ale Americii, Africa, Europa, Asia și America Latină, meciurile fiind programate pe parcursul a patru zile, respectiv pe 26, 27, 28 și 29 septembrie.

Reamintim că biletele pentru Turneul Internațional de Box ”Centura de Aur – Nicolae Linca” pot fi achiziționate de la sediul Patinoarului ”Dunărea” din Galați, prețul unui bilet pentru o zi fiind de 10 lei.

Primăria municipiului Galați a alocat suma de 403.300 lei de la bugetul local pentru organizarea și desfășurarea acestui eveniment (cu precizarea că aceasta este o sumă maximă ce poate fi acordată, în funcție de cheltuielile necesare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.