Mai multe terenuri lăsate de izbeliște între blocuri, transformate de Primărie în locuri de joacă moderne

0
665

O serie de terenuri neîntreținute din mai multe cartiere, care au fost lăsate de izbeliște de fostele administrații, vor fi transformate de către municipalitate în locuri de joacă moderne pentru cei mici.

Anunțul a fost făcut, astăzi, de primarul Ionuț Pucheanu, care a precizat că cel puțin 11 locuri de joacă vor fi amenajate, anul acesta, în 10 zone ale orașului. ”Mai multe terenuri dintre blocuri, neîntreținute ani la rând, vor deveni locuri de joacă moderne pentru cei mici. Vom amenaja 11 astfel de noi parcuri în zece zone ale orașului: Mazepa I (B3 – C9), Micro 21 (PR5 – E13), Micro 39C (C7 – C120), Țiglina I (C32), Micro 40(E – D2 – A1 – A2 – A3 – A4), str. 1 Decembrie 1918 (S4 – PM6), Micro 17 (E1), Țiglina II (G2 – H3), Siderurgiștilor Vest (6A – 6C, 9A-9B) și Micro 16 (Nufăr 5,6,7). Acestea vor fi dotate cu echipamente moderne de joacă, mobilier urban, vom amenaja spații verzi, iar pentru siguranța celor mici vom amplasa suprafețe antitraumă. Contractul de lucrări a fost scos la licitație și așteptăm ofertele”, a anunțat edilul.

Autoritățile au în plan și amenajarea altor parcuri, la pachet cu lucrările de reabilitare a infrastructurii de cartier, care vor continua începând din primăvară.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 1 =