Mai multe parcări supraterane vor fi construite în Galați

0
1368

Municipalitatea va continua să creeze parcări în Galați, atât în locul garajelor demolate, cât și în zone în care spațiile publice sunt neutilizate, iar acolo cererile pentru locurile de parcare sunt mari. Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a declarat că va continua amplul său program de regenerare urbană, care prevede, printre altele, amenajarea de noi parcări în zone aglomerate ale orașului.

Avem proiecte pentru foarte multe zone. Vorbim, în special, de parcări supraterane, dar și de parcări la nivel. În ceea ce privește regenerarea urbană, suntem în plină procedură de licitație. Îmi doresc ca în iulie să finalizăm cu toate procedurile, iar după aceea se va vedea acțiune. Îi asigur pe gălățeni că vom continua proiectele de acest fel”, a anunțat edilul, la Reperul TV.

În prezent, Primăria are în derulare o licitație pentru servicii de proiectare, respectiv studiu de fezabilitate, pentru patru parcări supraterane, iar termenul-limită pentru primirea ofertelor este 19 iulie. Autoritățile intenționează să construiască parcări în zona blocurilor L6-D7-D8 din Micro 21, pe strada Furnaliștilor (zona Școlii Nr. 43 „Dan Barbilian”) din Micro 20, pe strada Feroviarilor – în zona blocurilor ANL, dar și în Micro 39C, pe strada Milcov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.