Mai multe locuri de joacă din Galați vor fi modernizate de Primărie cu fonduri europene

0
689
Trei locuri de joacă din Galați, în stare deplorabilă de mai mulți ani, vor fi modernizate de Primărie cu fonduri europene. Municipalitatea va continua astfel investițiile în cartierele orașului, cele trei parcuri fiind în cartierele Micro 38 și Micro 39.
Am semnat contractul de finanțare europeană pentru modernizarea a trei locuri de joacă situate în Micro 38 la Bl. B3 – B4 și în Micro 39 la Bl. G-A9 și la Bl. W2-W3.
Am prevăzut dotarea acestora cu echipamente moderne de joacă și covor antitraumă, amenajarea spațiilor verzi cu sistem automat de irigații, amplasarea de stâlpi cu iluminat economic, mobilier urban, echipamente de fitness etc”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.
Principalele categorii de lucrări de intervenție sunt: dotare cu echipamente de joacă; delimitare spațiu de joacă; amenajare circuit alei pietonale; montare stâlpi de iluminat ornamentali, având corpuri de iluminat moderne și economice cu LED-uri; amenajare spațiu verde gazonat realizat din rulouri de gazon și menținut cu sistem de irigații automat; amenajare covor antitraumă; montare mobilier urban (bănci lemn-metal, coșuri de gunoi metalice, cișmele, pergole din lemn pentru umbrire, foișor, mese de șah/table, mese ping-pong din fibră de sticlă); dotare cu echipamente de fitness.
Contractul de finanțare europeană  pentru realizarea obiectivului „Modernizare 3 locuri de joacă Micro 38 – Bl.B3, B4, Micro 39C – Bl.G-A9, Micro 39A – Bl.W2-W3 în Municipiul Galați” este în valoare de 2.468.377,36 lei, din care contribuția de la bugetul local este de 567.774,36 lei.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 2 =