Maestrul Alexa Visarion lansează două volume la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

0
514

Foaierul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” va găzdui joi, 23 februarie 2023, de la ora 11:00, un eveniment special: lansarea a două volume, „Caragiale vizionarul” de Alexa Visarion și „Alexa Visarion sau destinul vocației. Ecourile amintirii”, de Elena Saulea și Ștefan Anton Saulea. Evenimentul intitulat: Alexa Visarion, călăuzit de Cragiale – 55 de ani de activitate artistică – , va avea loc în prezența autorului.
Regizor, profesor universitar doctor, coordonator de lucrări de doctorat și, totodată, om de litere, maestrul Alexa Visarion se poate mândri cu o carieră artistică de peste 50 de ani, iar apariția celor două volume și lansarea lor la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, reprezintă un moment care ne onorează.
Evenimentul va fi moderat de Tamara Constantinescu, actriță a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, Lect. univ. dr. la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași.
Lansarea de carte va fi urmată de o sesiune de autografe și o sesiune de discuții cu Alexa Visarion. Întâlnirea va fi deschisă publicului larg, iar intrarea va fi liberă.
Exemplare ale volumelor „Caragiale vizionarul” și „Alexa Visarion sau destinul vocației. Ecourile amintirii” vor putea fi cumpărate din Foaierul Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.
Evenimentul este organizat de Biblioteca Județeană „V. A. Urechia”, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” și Facultatea de Arte a Universității „Dunărea de Jos”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.