Luptă acerbă pentru posturile de director general în Primărie. Cine le va lua locul lui Bacalum şi Jalbă

0
2164

Este bătălie mare pentru cele două posturi de director general în Primăria Galaţi, scoase la concurs după demisia lui Silviu Bacalum şi a lui Laurenţiu Jalbă.

Potrivit datelor publicate pe portalul instituţiei, pentru funcţia de director general al Direcţiei Generale Relaţii Publice, Evenimente Publice, Managementul Documentelor au fost admişi nu mai puţin de patru candidaţi – Alina Cristina Culiţă, Cristi Marian Ochiu, Oana Angelica Pohrib-Moraru şi Marian Adrian Stoica. După ce au trecut cu bine de selecţia dosarelor, cei patru candidaţi vor susţine, pe data de 13 februarie, la ora 10,00, proba scrisă a concursului.

Pentru funcţia de director general al Direcţiei Generale Servicii Comunitare de Utilităţi Publice au fost admişi nu mai puţin de cinci candidaţi: Arthur Antoniu, Vasilica Viorica Corcoţoi, Gheorghe Năstac, Aneta-Mihaela Neştianu şi consilierul local Vergiliu Sorin Vals. Proba scrisă se va desfăşura pe data de 13 februarie, la ora 13,00.

Reamintim că, la începutul acestui an, Ionuţ Pucheanu a renunţat la doi directori generali din Primărie care au călcat „pe bec” anul trecut şi de a căror activitate edilul-şef nu mai era mulţumit de ceva vreme.

Este vorba despre Silviu Bacalum, care, de la jumătatea lunii ianuarie, a revenit în funcţia de şef al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei, şi despre Laurenţiu Jalbă, care şi-a dat demisia, la începutul lunii ianuarie, din funcţia de director general al Direcţiei Generale Servicii Comunitare de Utilităţi Publice pentru a deveni şef serviciu.

Retrogradarea celor doi şefi din Primărie era anunţată, pe surse, încă de anul trecut, iar primarul Ionuţ Pucheanu nu s-a ferit să recunoască faptul că este nemulţumit de activitatea unor directori, atunci când a fost întrebat, în cadrul unei conferinţe de presă. De altfel, edilul a afirmat, în repetate rânduri, că „cine poate să ţină volanul drept şi la viteza legal impusă e în echipă, cine nu – îmi pare rău”.

Rămâne de văzut cine vor fi noii „generali” ai primarului Ionuţ Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.