Luni începe distribuirea ajutoarelor de la UE pentru persoane defavorizate

0
1250

Primăria municipiului Galați informează că „luni, 20 ianuarie 2020, va începe distribuirea pachetelor cu produse de igienă oferite în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2019/2020), derulat de Uniunea Europeană.
Pachetele vor fi acordate prin intermediul Cantinei de Ajutor Social, în centrul de distribuție din Piața Țiglina 1, în parcarea laterală, pe baza buletinului de identitate, iar programul va fi de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00.
Beneficiarii programului sunt persoanele titulare ale dreptului la venit minim garantat și familiile beneficiare de alocație pentru susținerea familiei. Mai pot primi ajutoare și persoane aflate temporar în situații critice de viață (victime ale calamităților, persoane dependente, aflate și în alte situații asemănătoare stabilite prin anchetele sociale și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate), însă numai în cazul în care există stocuri de produse după epuizarea distribuirii pentru primele două categorii menționate.
Beneficiarii programului vor primi câte o cutie cu produse de igienă care conține cinci periuțe de dinți, patru tuburi de pastă de dinți de 300 mililitri, un flacon de șampon pentru adulți de 500 mililitri, un flacon de șampon pentru copii de 800 mililitri., un flacon de săpun lichid de 500 mililitri, un pachet de detergent pudră pentru rufe albe de 1.800 grame și un pachet de detergent pudră pentru rufe colorate de 900 grame”. foto/arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.