Lucrările de infrastructură din Ţiglina I, finalizate. Continuă reparaţiile în Mazepa II

0
1607

Lucrările de refacere a carosabilului, trotuarelor şi bordurilor din cartierul Ţiglina I (din zona străzilor Panciu, Mărului şi Abrud) s-au încheiat, a anunţat primarul Ionuţ Pucheanu. Autorităţile au creat noi locuri de parcare pentru cei care locuiesc în zonă, acolo unde spaţiul a permis, dar au intervenit şi pentru refacerea celor existente.

Vremea a ţinut cu noi şi am reuşit să finalizăm lucrările de reparaţii în interiorul de cartier Ţiglina I (perimetrul din zona străzilor Panciu, Mărului şi Abrud). Am intervenit cu lucrări de reabilitare a carosabilului, s-au refăcut trotuarele şi bordurile, s-au identificat locuri noi pentru parcarea autoturismelor şi s-au reparat locurile de parcare existente în vecinătatea blocurilor”, a anunţat edilul, pe pagina sa de Facebook.

Pentru că în următoarea perioadă vremea se va menţine prietenoasă, pentru această perioadă, autorităţile vor continua lucrările de refacere a infrastructurii din cartiere. Potrivit conducerii Ecosal, în prezent se lucrează în Mazepa II.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.