Lucrări la rețeaua de apă, pe Brăilei

0
464

Primăria municipiului Galați și societatea APĂ CANAL S.A. Galați anunță demararea investiției „Lucrări de intervenție în primă urgență pentru reabilitare rețea apă potabilă Dn 300mm strada Brăilei, tronson bloc B7-R3-B6-R4 – str. Roșiori”.
“Lucrările la rețeaua de apă sunt executate de AEG Tehnology, în contextul reabilitării extinse a zonei centrale a orașului, având în vedere că municipalitatea are în plan pentru anul viitor și modernizarea zonei de la Potcoava de Aur către Trei Star.
Astfel, lucrările la rețeaua de apă se desfășoară în regim de urgență, atât timp cât permit condițiile meteo. Reamintim că în anul 2018 a fost reabilitată conducta magistrală de apă Dn 400mm de pe str. Brăilei pe tronsonul cuprins între blocurile R1 – B8 – R3. Conducta magistrală de apă potabilă propusă acum pentru reabilitare asigură alimentarea cu apă a cartierului Mazepa I și a fost pusă în funcțiune în anul 1979, având durata expirată și costuri de operare în creștere. Astfel, se vor înlocui următoarele conducte: conductă Dn 300mm Pn 10bar PE 100 SDR 17, lungime cca. 310 ml; conductă Dn 200mm Pn 10bar PE 100 SDR 17, lungime cca. 85 ml;
• conductă Dn 150mm Pn 10bar PE 100 SDR 17, lungime cca. 60 ml; conductă Dn 80mm Pn 10bar PE 100 SDR 17, lungime cca. 6 ml branșamente hidranți incendiu Dn 80mm (2 hidranți supraterani).

De asemenea, se vor executa lucrări de reparație la căminele de vane existente și se vor echipa cu vane noi. Pe durata execuției lucrărilor de reabilitare se va asigura alimentarea cu apă potabilă a consumatorilor afectați, prin execuția unor tronsoane de conducte provizorii. În cazul în care lucrările vor presupune oprirea apei, clienții societății Apă-Canal vor fi anunțați în timp util”, transmit reprezentanții celor două instituții publice menționate.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − seven =