Lucrări în toi, în februarie, pe Brăilei. Continuă modernizarea importantei străzi

0
1215

Deși suntem în luna februarie, autoritățile lucrează intens la modernizarea străzii Brăilei, în lucru fiind, în acest moment, ultimul tronson al străzii – cel cuprins între Păpădie și Trei Star.

Echipe de muncitori intervin atât pe carosabil, cât și pe trotuare, întrucât amplul proiect de reabilitare a Brăilei prevede atât asfaltarea străzii, cât și refacerea trotuarelor și amenajarea spațiilor verzi, ignorate ani la rând de fostele administrații.

”Lucrările sunt în toi pe segmentul cuprins între Păpădie și Trei Star, unde amenajăm trotuarele, parcările și stațiile de autobuz, urmând să asfaltăm carosabilul și să amenajăm spațiile verzi. Știu că există acum un anumit disconfort pentru șoferi și pietoni în zona unde se lucrează, dar în final strada Brăilei va avea un aspect modern. Continuăm!”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

În paralel, în mai multe zone ale orașului se lucrează la reabilitarea infrastructurii de cartier și la amenajarea mai multor locuri de parcare, după demolarea unor baterii de garaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.