Lucrări în grafic la prima parcare supraetajată din municipiul Galaţi

0
1197

Primăria municipiului Galați informează că lucrările la prima parcare multietajată din oraș sunt în grafic, fiind realizate în proporție de aproximativ 60%. „Astfel, s-au încheiat deja lucrările la structura de rezistență, s-au realizat cele 50 de spații de depozitare și casa liftului interior, iar în prezent se lucrează la tencuielile interioare, la instalațiile pentru utilități, branșamente, hidranți și la structura metalică a terenului de sport de pe terasă”, transmite Biroul de Presă al Primăriei municipiului Galaţi.
„Prima parcare supraetajată din municipiul Galați va fi o construcție tip parter + 3 etaje, cu un număr de 210 de locuri de parcare și 50 spații de depozitare tip boxe individuale. Construcția va fi prevăzută cu sisteme pentru eficiența energetică – iluminat LED cu senzor de proximitate și aprindere în cascadă; panouri solare producere apă caldă în paralel cu instant electric; termoizolații spații încălzite; încălzire electrică locală cu senzor de prezență și programare temporală; sisteme de management inteligent – sistem control acces cartele cu autotaxare; sistem monitorizare video; sistem semaforizare cu senzor și racorduri electrice pentru 21 de stații de încărcare autovehicule electrice.
Contractul, având ca obiect ”Construire parcare multietajată zona Mazepa I, aferent bloc R5, str. Roșiori” (proiectare și execuție) a fost încheiat cu asocierea firmelor S.C. Lemacons S.R.L. – S.C. S&M Expert Project S.R.L. Valoarea totală a contractului este de 9.353.127,63 lei cu T.V.A, iar lucrările urmează să se încheie în vara acestui an”, mai precizează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.