Lucrări importante în toate cartierele!

0
2428

După ce a restructurat urban mai multe zone din cartierele Țiglina și Mazepa, unde, în locul chioșcurilor și al garajelor demolate, au fost amenajate locuri de parcare, zone de relaxare, spații verzi și nu numai, Primăria va interveni, începând din acest an, în toate cartierele orașului pentru refacerea străzilor și trotuarelor, multe dintre acestea extrem de degradate și nereabilitate de zeci de ani.

Programul primarului Ionuț Pucheanu de reabilitare a infrastructurii de cartier, prin refacerea completă a trotuarelor, asfaltarea străzilor, aleilor și crearea de locuri de parcare, acolo unde spațiul permite, demarat de edil în vara anului 2016, va continua, fiind extins la nivelul întregului oraș.

”Pe lângă lucrările importante de investiții, vom acționa în toate cartierele, la nivel de străzi mai mari sau mai puțin mari. Inspectorii Primăriei au fost pe teren, au stabilit unde se va interveni, au făcut o bază de date privind starea străzilor. Multe arată jalnic și vom acționa pentru a le reabilita. De asemenea, toți banii care ne vor rămâne din proiectele pe care le derulăm îi vom direcționa către infrastructura de cartier”, a declarat primarul Ionuț Pucheanu.

Este pentru prima dată când administrația locală se implică într-un astfel de proiect.

„Este un proiect pe care l-am demarat la scurt timp de la alegeri. Vom continua cu forțe mult sporite și se va lucra simultan în mai multe zone ale orașului. Acolo unde spaţiul va permite, vom înfiinţa şi noi locuri de parcare”, a declarat primarul Galaţiului. Edilul-șef a ținut să precizeze că niciunul dintre cartiere nu va fi uitat.

Până la finele anului trecut, în cadrul programului de reabilitare a infrastructurii de cartier au fost executate lucrări în cartierele Țiglina I, Țiglina II, Mazepa I, Mazepa II, Micro 13B și I.C. Frimu.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × 5 =