Lucrări importante în Micro 21 pentru reabilitarea infrastructurii de cartier

0
797
Primăria Galați continuă amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu, datorită căruia sunt în plină desfășurare numeroase lucrări în mai multe zone ale orașului (Mazepa, Țiglina, I.C. Frimu, Micro 39, Micro 40 etc).
Printre cartierele în care autoritățile intervin pentru reabilitarea infrastructurii degradate și crearea de locuri parcare, în locul garajelor demolate, se numără și Micro 21.
În zona străzii Incubatorului, Primăria a amenajat noi locuri de parcare și a asfaltat trotuarele și căile de acces, care erau extrem de deteriorate și nu mai fuseseră întreținute de ani buni. În prezent, echipele de muncitori execută marcajele rutiere.
”Cartierele orașului sunt în modernizare. În Micro 21, în zona străzii Incubatorului, am amenajat noi locuri de parcare, am asfaltat trotuarele şi căile de acces, iar astăzi trasăm marcajele rutiere. Toată această zonă a cartierului are acum un alt aspect. Și nu ne oprim aici pentru că gălățenii merită tot ce e mai bun”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.