Lucrări importante de infrastructură și în Micro 38. Se schimbă fața cartierelor pe zi ce trece

0
976

Municipalitatea continuă să acționeze în multe zone ale orașului pentru a schimba fața cartierelor, acolo unde, datorită amplului program de reabilitare a infrastructurii de cartier, străzi și trotuare sunt acum reabilitate ori în plin proces de refacere, iar în locul bateriilor imense de garaje autoritățile amenajează locuri de parcare.

Pe lângă lucrările pe care Primăria le execută în Mazepa, Micro 21, I.C. Frimu, Micro 39 și nu numai, autoritățile intervin, în prezent, și în cartierul Micro 38, unde se pregătește amenajarea unei noi parcări, în locul mai multor garaje demolate la cererea municipalității.

”Schimbăm fața cartierelor. Pregătim terenul pentru o nouă parcare în locul garajelor demolate în cartierul Micro 38, în apropierea blocului N14. În plus, vom reface și trotuarele din zonă. Știu că există o mare nerăbdare din partea tuturor să scăpăm de vechile garaje și de aceea vom continua acțiunile în cartiere”, spune primarul Ionuț Pucheanu, cel care a inițiat amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fourteen + 5 =