Lucrări de reabilitare a infrastructurii de cartier, în Micro 39C. O zonă lăsată de izbeliște de fostele administrații este acum modernizată

0
639

Amplul program de reabilitare a infrastructurii de cartier, inițiat de primarul Ionuț Pucheanu, în anul 2016, la doar câteva luni de la câștigarea alegerilor, continuă cu lucrări importante în cartierul Micro 39C, în zona Grădiniței Arlechino, neglijată de fostele administrații.

Edilul șef anunță că zona va căpăta o nouă înfățișare, în primul rând datorită faptul că o serie dee garaje au fost puse la pământ, iar în locul acestora sunt amenajate parcări. Mai mult, carosabilul este asfaltat, la fel și aleile de acces și trotuarele, lucrările fiind în desfășurare la acest moment.

”Lucrăm în apropierea Grădiniței Arlechino, o zonă neglijată ani de zile și care va căpăta o nouă înfățișare. În locul garajelor amenajăm noi parcări și asfaltăm carosabilul, aleile de acces și trotuarele. Știu că există un disconfort acum și le mulțumesc gălățenilor din zonă și șoferilor pentru înțelegerea de care dau dovadă pe timpul lucrărilor”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.

Edilul spune că ”în toate cartierele este nevoie de intervenții”, că primește zilnic sute de mesaje de la gălățeni care vor ca autoritățile să ajungă cât mai repede în zona lor și dă asigurări că ”intervențiile în cartierele orașului vor continua”.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 − 10 =