Lucrări de peste 22 milioane lei pe strada Brăilei

0
803

Primăria municipiului Galați informează că începând de luni, 24 iunie, pe cea mai importantă arteră de circulație a orașului, strada Brăilei, vor fi demarate ample lucrări de reparații a carosabilului, trotuarelor, parcărilor, stațiilor de autobuz, spațiilor verzi adiacente, precum și lucrări de semalizare rutieră.

Astfel, începând de luni, 24 iunie, ora 8.00, în cadrul primei etape, traficul rutier va fi restricționat pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Drumul de Centură și intersecția cu strada Frunzei. Se va închide prima bandă de circulație, pe sensul de mers către strada Oțelarilor, și, prin urmare, circulația mașinilor se va putea desfășura pe a doua bandă, pe sensul de mers către strada Oțelarilor.

Ulterior se va închide banda a doua de circulație (sens de mers către strada Oțelarilor). Astfel, circulația mașinilor se va desfășura pe banda 1 (sens de mers către strada Oțelarilor). Benzile de circulație se vor închide etapizat, odată cu execuția lucrărilor de turnare a covorului asfalatic.

Valoarea totală a lucrărilor care se vor derula pe strada Brăilei, în urma desfășurării licitației publice, este de 22.430.519,32 lei, inclusiv TVA, și vor fi realizate de către Asocierea Tancrad S.C. Tancrad SRL, SC Citadina 98 SA, SC Romsit Construct SRL.

Durata lucrărilor care se vor realiza este de 7 luni.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × four =