Lucrări de modernizare. Traficul rutier va fi închis, mâine, la intersecția străzilor 1 Decembrie și Aurel Vlaicu

0
794

Primăria municipiului Galați informează că, în data de 9 septembrie 2021, se vor derula lucrări de asfaltare pe str. 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între str. 9 Mai și str. Milcov, pe partea dreaptă de deplasare dinspre str. Tecuci.  Astfel, intersecția str. 1 Decembrie 1918 cu str. A. Vlaicu va fi închisă traficului rutier, pe partea estică.

Traficul rutier pe str. 1 Decembrie 1918 se va desfășura în ambele sensuri de deplasare, pe firul stâng, pe direcția dinspre Piața Energiei. Intersecția str. 1 Decembrie 1918 cu str. Tecuci va fi deschisă circulației.

Toate autobuzele care circulă de regulă pe sensul de deplasare spre Piața H.M. Berthelot vor fi deviate pe contrasens, care va fi amenajat în acest scop, din str. Tecuci.  Pe sensul opus (Piața H.M. Berthelot spre Piața Energiei ) traseele nu vor fi deviate.

Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor.

Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare. 

Lucrările se derulează în cadrul proiectului Modernizare linii tramvai și carosabil – străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918.

Le mulțumim pentru înțelegere gălățenilor din zonă și tuturor participanților la trafic”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three + 1 =