Lucrări de modernizare a rețelei de apă și canalizare din Galați. 16 ore fără apă în Micro 19

0
1207

Societatea APA CANAL S.A. Galați aduce la cunoștință că în data de 30.05.2023 se vor executa lucrări de modernizare la conducta de apă potabilă din str. Brăilei, respectiv: cuplarea noii conducte din fontă, Dn400mm, la magistrala de distribuție apă potabilă Dn800mm. Lucrările se execută de către TANCRAD – CITADINA în cadrul Contractului de lucrări GL-CL-01 – Alimentare cu apă și canalizare în aglomerările Galați și Smârdan, din „Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă si Apă Uzată în Județul Galați, în perioada 2014 – 2020”.

Execuția lucrărilor va conduce la sistarea apei între orele 8,00-24,00 pentru urmatorii consumatori:

  • blocul M3 – str. Stadionului, cu agenții economici aferenți, blocurile ANL din curtea Spitalului Județean
  • abonații casnici din strada Stadionului, tronson Liceul cu Program Sportiv – Sala Sporturilor
  • Spitalul Județean Sf. Apostol Andrei, Sala Sporturilor, complexul sportiv și cabinetul medical sportiv, McDonald`s, Gelateria, Stadionul Dunărea și agenții economici aferenți, punctul termic SC 50.

În acelasi interval orar este posibil să furnizăm apă potabilă cu presiune redusă la etajele superioare ale blocurilor cu structură joasă (P+4) din cartierele Micro 16 și Micro 17. Pentru a reduce disconfortul consumatorilor din zona aferentă, se vor lua măsuri de asigurare a apei potabile pe trasee alternative, ceea ce presupune însă  schimbarea sensului de curgere al apei, cu posibile efecte asupra creșterii turbidității. Vom monitoriza rețeaua de distribuție și vom interveni dacă și unde este cazul.

Societatea Apa Canal SA Galați asigură numai asistența tehnică pe parcursul lucrărilor, execută manevrele specifice de golire/umplere rețea, închidere și deschidere vane, precum și spălarea rețelei de distribuție la finalizarea lucrărilor executate de către constructor.

Pentru situații deosebite, APA CANAL S.A. Galați va pune la dispoziție  cisterna cu apă, cererile putând fi făcute la Dispeceratul societătii noastre, la numerele de telefon 0236/463294 și 0236/473380 int.133.

Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile, mulțumim pentru înțelegere și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.